Vizeum är mediebyrån som förutom digitala, utmanande och särskiljande, är övertygade om att den viktigaste byggstenen i medievärlden är kunskapen om mänskliga drivkrafter. Och Vizeums ledord ”Connections that Count” handlar just om detta. Att hitta nya insikter om människor och hur de konsumerar media idag, för att på det viset skapa effektivare medielösningar.
Digital strateg till Vizeum
Vi skall stärka upp vårt Stockholmskontor med ytterligare en mediestrateg för digitala medier. Som mediestrateg jobbar du nära våra kundansvariga och Insight-avdelning kring våra kunders målsättningar. Du är ansvarig för strategier som görs övergripande för våra kunders räkning gällande digitalt. I jobbet ingår även coachning av våra juniora talanger samt att proaktivt jobba för att hitta nya möjligheter, både tekniskt och mediemässigt. Du är en nyckelperson i medieteamet och behöver såväl driv och vinnarattityd som kunskap.
Jobbet innefattar även att du löpande håller dig uppdaterad och tar del av trender, utveckling och förändringar som sker löpande i medielandskapet.
Mediestrateg/Video till Vizeum
Vi ska stärka upp vårt Stockholmskontor med ytterligare en mediestrateg för rörligt media.
Som mediestrateg jobbar du nära våra kundansvariga och Insight-avdelning med att nå våra kunders mål.
Du är ansvarig för våra kunders övergripande strategier i rörliga medier och i jobbet ingår förhandling med kanaler, coachning av våra juniora talanger och att proaktivt jobba för att hitta nya möjligheter för oss att utvecklas.
Jobbet innefattar även att du löpande håller dig uppdaterad och tar del av trender, utveckling och förändringar som sker i det rörliga medielandskapet
© DENTSU AEGIS NETWORK 2014