Isobar är en kommunikationsbyrå med fötterna djupt rotade i den digitala världen men som också kan traditionell kommunikation. Vår filosofi är rätt enkel; att skapa smart och effektiv kommunikation som involverar människor och teknik; inte bara presenterar ett budskap. Vi gör det med ett team av fyrtiofem medarbetare med olika bakgrund från webb, mobilt, PR och reklam.
ISOBAR SÖKER AD / DIGITAL DESIGNER
Ateljén på Isobar består idag av 6 personer. Vi jobbar med att förverkliga stora och små idéer, i det jobbar vi med allt från att formge tryckoriginal till digital design, motion och fotografering. Vi söker nu en noggrann, prestigelös och hantverksstark designer med digitalt och socialt dna. Har du ett design-öga, kan i After Effects ge liv åt en produkt, är inte rädd för att hålla i en kamera, lockas av att skapa stora varumärkens innehåll i sociala medier, vet skillnaden på print och digitalt - då är du nog helt rätt för oss!

Som digital designer kommer du jobba med ett brett spektrum av formgivning - kort sagt en allkonstnär i både den analoga och digitala världen:

-Ta fram designelement för webb
-Ta fram content för sociala medier
- Layout för annonser för digitala och fysiska världen
- Göra mockups på annonsenheter
- Designa PPT-mallar
- Skapa enklare wireframes och webb-skisser

Vi ser gärna en person som är social och självgående, med möjlighet att strukturera sina egna jobb. Du tar ansvar, möter deadlines, och gillar att det händer saker.
Head of Social
Isobar och Dentsu Aegis söker en person med flerårig erfarenhet av arbete med sociala medier. I rollen som Head of Social är du ansvarig för Isobars erbjudande inom sociala medier innefattande strategi, kreativ utformning, kampanjer, Community Management, Influencer marketing och intern kompetensutveckling. En stor del av rollen innebär också att utveckla samarbetet och erbjudandet inom sociala medier tillsammans med Isobars systerbyråer inom Dentsu Aegis. Det är därför av stor vikt att du som söker har erfarenhet från köpsidan. I rollen som Head of Social på Isobar är du även nordisk samordnare för Isobars och Dentsu Aegis totala erbjudande inom sociala medier. Du rapporterar till PR & Social Media Director på Isobar.

Dina arbetsuppgifter:

• Leda och utveckla Isobars erbjudande inom sociala medier
• Presentera och sälja in uppdrag inom sociala medier
• Leda projekt och ta fram sociala medie-strategier för Isobars befintliga kunder
• Ansvarig för hantering och upphandling av olika verktyg inom sociala medier
• Hålla i föreläsningar, seminarier och workshops i området
• Agera samordnare mellan de olika byråerna inom Dentsu Aegis
• Agera samordnare för Dentsu Aegis i norden
• Bibehålla och utveckla partnerskap och samarbeten med relevanta mediehus
• Visst budgetansvar
ISOBAR SÖKER ART DIRECTOR & COPYWRITER
Vi söker insiktsdrivna kreatörer med digitalt och socialt dna. Idémakare som skapar koncept som bottnar i djup förståelse för människors beteenden, har kulturell relevans och som har en fingertoppskänsla för vilka idéer som brinner till, har pr-värde och i bästa fall sprider sig som löpeld. Kreatörer som vill göra kommunikation som förändrar världen lite. Eller mycket.
© DENTSU AEGIS NETWORK 2014